Tuhansia tutkimuksia
alkaen vuodesta 2011

Uudenmaan Lämpökuvaus on vuosien saatossa koonnut pitkän listan referenssejä lukuisista onnistuneista projekteista, jotka kattavat laajan kirjon lämpökamerakuvauksia, tiiveysmittauksia ja ilmavuotopaikannuksia, sekä merkkiaikokeita, hajuhaittatutkimuksia ja dronetarkastuksia.

 

Pitkä referenssiluettelomme kertoo asiantuntemuksestamme, luotettavuudestamme, tarkkuudestamme ja kyvystämme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Ole hyvä ja tutustu alla oleviin referensseihimme.

 

Mikäli haluat lisätietoja tai tarjouksen palveluistamme, niin ota toki yhteyttä.

Yhteystiedot

Referenssiluettelo

Kohteinamme on ollut mm. Lukuisia toimistorakennuksia,
varastorakennuksia, terminaalirakennuksia, myymälärakennuksia, teollisuusrakennuksia, kerrostaloja, rivitaloja, päiväkoteja, kouluja, sairaalarakennuksia, hoivakoteja sekä tuhansia pientalo-huoneistoja, kerrostalohuoneistoja ja omakotitaloja.

 

Valtaosan lämpökamerakuvauksien toimeksiannoistamme olemme tehneet Etelä-Suomessa, etenkin pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien alueilla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo.

 

Olemme myös toimittaneet palveluita tarvittaessa Keski-Suomeen asti, esim. alueilla; Jyväskylä, Mikkeli, Kangasniemi ja Joutsa.

 

Alla olevassa referenssiluettelossa on pieni osa tutkimistamme kohteista.

Puhelinkuvake

Onko sinulla kysyttävää Uudenmaan Lämpökuvauksen referensseistä?

Ota yhteyttä!